Co dát pod stromeček seniorům, kteří již mají všechno?

Díky tomu, že letošní rok poznamenala pandemie koronaviru, jsme se s našimi prarodiči stýkali méně, než bychom chtěli. A přitom je poznamenala pandemie nejvíce. Z obavy o své zdraví nechodili moc do obchodů a ani na procházky a navíc se nemohly stýkat se svými milovanými vnoučaty.

S postupným uvolňováním protikoronavirových opatření se snad situace vylepší. Blíží se nám Vánoce a to je nejvyšší čas si na babičku a dědečka vzpomenout a udělat jim radost pod stromečkem.

Senioři velmi rádi tvrdí, že již mají všechno, nic nepotřebují a ať rodina neutrácí. Je tak velmi těžké jim darovat něco, z čeho budou mít radost. Nebude na škodu, ohlédneme-li se tedy po dárcích, které jsou praktické a užitečné.

Ať jsou to spotřebiče do domácnosti, oblečení, či jídlo. Starší lidé mají doma rádi zásoby, většinou však na jídle šetří, a tak jim můžete darovat dárkový koš plný kvalitních trvanlivých pochutin a potravin.

Do dekorativního košíku, ozdobeného celofánem a mašlí jim tak můžete zabalit například ananas v plechovce, meruňky, broskve, či hroznový kompot, které jim dodají v dnešní době tolik potřebné vitamíny. Doplnit je můžete kvalitní čokoládou, vínem, či likérem, oříšky či sušeným ovocem – brusinkami, banány, či meruňkami. Chybu neuděláte ani balením multivitamínů, či doplňků na klouby.

Nevíte-li si rady, kde koupit trvanlivé potraviny se zárukou kvality a původu, doporučujeme vám navštívit internetový obchod https://www.bassta.cz/.

Přejeme vám krásné vánoční svátky a do nového roku hodně zdraví!

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

zahradní balkonový bistro set NINA 3dílný

zahradní balkonový bistro set NINA 3dílný

2 149 Kč
Detail produktu
4Home Jersey prostěradlo béžová

4Home jersey prostěradlo béžová, 160 x 200 cm

619 Kč
Detail produktu
Profod Ručník Golf Red

Profod Ručník Golf Red

199 Kč
Detail produktu
Bellatex Dětské jersey prostěradlo

Bellatex Dětské jersey prostěradlo, růžová, 60 x 120 cm

219 Kč
Detail produktu
Koziol Stojan na časopisy Milano

Koziol Stojan na časopisy Milano, šedá

1 199 Kč
Detail produktu
3dílná sada ramínek na šaty

3dílná sada ramínek na šaty

219 Kč
Detail produktu