Venkovní rolety jsou nejvýhodnější řešení zastínění

Nejen v létě nás může trápit intenzivní sluneční svit za našimi okny. A nejen v zimě, kdy máme rozsvíceno od odpoledne, potřebujeme soukromí. Zdálo by se, že starostí nás zbaví jakékoliv závěsy, záclony nebo žaluzie, ale na trhu je za dostupné peníze nabízeno podstatně elegantnější a chytřejší řešení. Jedná se o venkovní rolety, navíjející se do boxu. Pojďme si jejich podstatné výhody shrnout i zde.

Jedna cena, mnoho užitku

Především, hliníkové nebo plastové lamely, vedené před oknem nebo dveřmi v postranních lištách, mají daleko více funkcí, než pouze odstínění příliš jasného světla a zamezení pohledům zvenčí. Okna jsou chráněna proti jakémukoliv počasí, ať je venku krásně, nebo ulice bičuje nárazový déšť s kroupami. Omezen je únik tepla z interiéru, což poznáte nejen na příjemné teplotě v místnostech, ale také na účtech za vytápění. Velmi vítanou vlastností venkovních rolet je jejich schopnost pomáhat tlumit hluk z okolí. V neposlední řadě je možné roletový pancíř doplnit zamykáním, které tvoří překážku pro nezvané hosty. Nevelkou investicí tak výrazně zvýšíte komfort a bezpečí domova.

1398148505 1382527005 Podomitkova Roleta5

Předokenní rolety není nutné stále stahovat a vytahovat, byť se díky volitelnému motorickému ovládání může jednat o zcela bezpracný úkon. Pokud lamely záměrně nedovřete, tak je díky průduchům mezi nimi zachováno větrání, stejně jako základní průnik denního světla do domu, bytu, kanceláře nebo provozovny.

Náš tip: Potřebujete po sezóně koupit nové stroje na zahradu? Ať již potřebujete motorové pily, štípače dřeva, sekačku na trávu, nebo zahradní traktor, navštivte www.zahradatech.cz, uvidíte, že si v široké nabídce zboží vyberete.

Jak venkovní rolety pořídit?

Rozhodnete-li se moderní, ale už osvědčený typ zastínění objednat, může vás zaskočit množství společností, které jej dodávají. Své peníze a komfort svěřte do rukou profesionálů, věnujících se ochraně oken dlouhé roky, ke spokojenosti četných zákazníků. Odborné poradenství je u takových prodejců samozřejmou součástí vstřícného jednání. Žádejte, aby byl instalovaný systém složen ze špičkových komponent od osvědčených značek, například německých. Dobrá firma vám nabídne nejen široký sortiment typů a barev, ale také krátké dodací termíny. Výborným vodítkem ohledně solidnosti je poskytovaná záruka. Předokenní rolety vám budou sloužit k vaší plné spokojenosti po mnoho let.

Další zajímavé články

Nepřehlédněte

Bellatex Froté ručník Řecká kolekce sv.šedá Bellatex

Bellatex Froté ručník Řecká kolekce sv.šedá, 50 x 100 cm

209 Kč
Detail produktu
FAST SENCOR SWK 1505VT Rychlovarná konvice Sencor

FAST SENCOR SWK 1505VT Rychlovarná konvice

369 Kč
Detail produktu
Mäser Keramický mělký talíř Bel Tempo 27 cm

Mäser Keramický mělký talíř Bel Tempo 27 cm, sv. modrá

109 Kč
Detail produktu
ECG OV 1821 Black Osobní váha

ECG OV 1821 Black Osobní váha

399 Kč
Detail produktu
Polti Sada barevných kartáčků

Polti Sada barevných kartáčků, 3 ks

329 Kč
Detail produktu
Tescoma Mocca lžička BANQUET

Tescoma Mocca lžička BANQUET, 6 ks

219 Kč
Detail produktu